Agenda esdeveniments

IRONMAN 70.3

07:30 -15:00 21 d’abril 2024

Ironman, el triatló més important del món, arriba a València.

El diumenge 21 d’abril de 2024 València serà el gran escenari d’un nou esdeveniment esportiu internacional amb la celebració d’un IRONMAN 70.3, una de les proves més conegudes i reconegudes del món de l’esport.

El circuit del nou IRONMAN 70.3 València garantix un equilibri idoni entre zones urbanes i paratges naturals. Es tracta d’un recorregut que, sens dubte, serà tot un repte i atractiu a parts iguals.

En el segment de natació, els participants tindran l’oportunitat de nadar en aigües protegides en l’espectacular Marina de València i la Mar Mediterrània. El circuit, de 1,9 quilòmetres, oferix als aficionats i acompanyants fantàstics punts d’animació, tant en la part inicial del circuit com en l’eixida.

L’emocionant circuit de bicicleta serà ràpid, amb una mescla de trams plans i terrenys amb un cert desnivell. Els triatletes eixiran de la T1, situada en els embulls de la Marina de València, en direcció a la Serra Calderona i de tornada a la Ciutat de les Arts, on els esperarà la T2. Un circuit de 90 Km i 700 metres de desnivell que posaran a prova les habilitats ciclistes dels esportistes.

La carrera, amb un recorregut total de 21,1 km (13,1 milles), seguix un traçat de dos voltes, començant en la T2, en la famosa Ciutat de les Arts i les Ciències, els atletes correran al llarg del bell riu Túria, on s’espera una gran afluència de públic pel seu fàcil accés.

L’Ironman serà tot un espectacle esportiu, una celebració del triatló en un entorn urbà per al delit dels aficionats que permetrà potenciar la imatge de València a nivell mundial.

Distància del recorregut

1,9 km de natació, 90 km de bicicleta i 21,1 km de carrera
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.ironman.com/im703-valencia

La Marina de València, Embull 1 i 2 així com la Ciutat de les Arts i les Ciències

diumenge 21 d’abril 2024
07:30 -15:00

0


Entidad organizadora
The IRONMAN Group
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Triatló