Agenda esdeveniments

I Open Nacional de Pàdel a Cadira ASPAYM CV

Tot el dia del 25 de novembre 2022
al 27 de novembre 2022

L’Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana (ASPAYM CV) organitza el I Open Nacional de pàdel en cadira de rodes amb la participació dels millors i les millors jugadors/as d’Espanya, que se celebrarà del divendres 25 al diumenge 27 de novembre en el Poliesportiu Juan Antonio Samaranch.

A més de gaudir del joc de 20 parelles de jugadors/as, els millors del panorama nacional, el públic podrà gaudir d’activitats paral·leles: sortejos, photocall, provar el pàdel en cadira de rodes, etc.

L’Open s’integra dins del campionat nacional de pàdel en cadira i és puntuable per a la Copa d’Espanya. L’entitat ho ha fet coincidir, a més, amb l’aniversari que celebra aquest 2022 de 4 dècades de labor per les persones amb discapacitat.

Des de ASPAYM Comunitat Valenciana informaran pròximament d’horaris i novetats d’aquest esdeveniment de pàdel. Entre els patrocinadors, l’entitat compta amb Coloplast, Hollister, Ortoprono, Rodem, Centre Ortopèdic València i Batec. A més, han col·laborat l’Ajuntament de València, la Fundació Esportiva Municipal, el Consell Superior d’Esports, Fundació ONCE i la FEDDF.

Més informació de l'esdeveniment

 aspaymcv.org/

Loading Map....
Poliesportiu Juan Antonio Samaranch
Av. de França Valencia

del25 de novembre 2022
al27 de novembre 2022
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana (ASPAYM CV)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Pàdel