Agenda esdeveniments

Final de la Copa de S. M. El Rei de Rugbi 2024

21:00 -23:30 04 de maig 2024

El 4 de maig torna la Final de la Copa de S. M. El Rei de Rugbi a València.

En l’edició número 91 de la copa, ho farà reeditant la final de la temporada 2022/2023 entre dos equips castellà i lleonesos: el VRAC Quesos Entrepinares i el Recoletas Burgos Caja Rural. Els val·lisoletans intentaran revalidar el títol, mentres els burgalesos venen amb ganes de revenja i d’alçar la Copa, després de l’ajustat marcador de l’anterior edició.

El partit es disputarà a la casa del Llevant Ud, l’Estadi Ciutat de València, que es transformarà en un espectacular camp de rugbi per a albergar la Final de la competició organitzada per la Real Federació Espanyola de Rugbi.

L’Estadi, remodelat recentment, ja s’està preparant per a acollir als aficionats locals i els que es desplaçaran a la ciutat del Túria, fins a completar un aforament de prop de 25.000 espectadors.

La competició nacional més antiga de rugbi que es disputa a Espanya és un torneig especial, no sols per disputar-se a partit únic, sinó per la seua engalanada final, que se celebra sempre en gran.

La celebració a València, eixe mateix cap de setmana, del Campionat d’España Sub18, suposarà que la ciutat es convertirà en la capital del rugbi espanyol per uns dies.

Més informació de l'esdeveniment

 https://copareyrugby.es/

Estadi Ciutat de València. C/ de Sant Vicent de Paül, 44

dissabte 04 de maig 2024
21:00 -23:30

0


Entidad organizadora
Real Federació Espanyola de Rugbi i Les Abelles Rugbi Club
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Rugbi