Agenda esdeveniments

Esports al Barri (Benimàmet) 2024

11:00 -14:00 13 d’abril 2024

Esports al Barri torna este dissabte de 13 d’abril amb una nova parada, en esta ocasió en el barri de Benimàmet. Esta cita tindrà lloc a les pistes esportives (accés per Arquitecte Gilabert),  d’11.00 a 14.00 hores i, com és habitual, comptarà amb espais destinats a la pràctica de diferents esports, que van dirigits a la població en general, però sobretot a la població escolar més jove (de 4 a 12 anys): jocs populars i tradicionals valencians, esport adaptat tenis, escacs, parkour, hoquei, judo, karate, cordes, rugbi, pàdel, etc., gràcies a la col·laboració de Federacions i clubs esportius de la ciutat.

D’altra banda, el suport d’El  Corte Inglés permet que hagen activitats destinades als més xicotets i xicotetes, com el ja habitual contacontes. Malgrat que el programa estiga pensat per a xiquets la jornada inclou activitats per a tota la família, de tal forma que ningú que exclòs d’esta jornada esportiva que pretén involucrar a tot el veïnat.

Després de la visita a Benimàmet, el programa continuarà recorrent els diferents barris de València durant tot el 2024, per a promoure l’esport de base i popular entre tota la ciutadania.

Barri de Benimàmet, pistes esportives (accés per Arquitecte Gilabert)

dissabte 13 d’abril 2024
11:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física