Agenda esdeveniments

Campionats d’Espanya de Pista Elit-Sub23

Tot el dia del 20 de setembre 2018
al 23 de setembre 2018

El cap de setmana del 20 al 23 de setembre, el Palau Velòdrom Lluig Puig serà la seu del Campionat d’Espanya de Ciclisme en Pista per a les categories elit i sub23 masculí i femení. Este campionat dilucida als campions de les diferents modalitats de ciclisme en pista.

Amb un total de 18 títols en joc, amb paritat total de disciplines, està organitzat per la Reial Federació Espanyola de Ciclisme i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i comptarà amb la participació de quasi un centenar de ciclistes.

El dijous 20 servirà com presa de contacte per als ciclistes en les tandes d’entrenaments oficials, mentres que el divendres 21 es disputaran les proves de velocitat 200 metres i persecució tant en categoria masculina com femenina.

El dissabte 22 es duran a terme les proves de velocitat per equips, persecució per equips i scratch (modalitat en què 25 ciclistes competixen entre si per aconseguir recórrer una distància concreta en el menor temps possible). Durant la jornada de vesprada tindran lloc les proves de CRI (500 metres dones, 1Km hòmens).

I per a finalitzar els campionats, el diumenge 23 en horari de matí, es disputaran les finals de velocitat per equips, persecució per equips, keirin i madison, totes elles en categoria masculina i femenina.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fccv.es/index.php/noticias-pista

Loading Map....
Palau Velòdrom Lluís Puig
C/ Cocentaina, 4 Valencia Valencia 46035

del20 de setembre 2018
al23 de setembre 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola de Ciclisme i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme