Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya Sub-13 de sófbol i Campionat d’Espanya Sub-18 de sófbol de seleccions autonòmiques

Tot el dia del 14 de juny 2024
al 16 de juny 2024

Del 14 al 16 de juny, València serà epicentre nacional del sófbol en categories inferiors amb la celebració en el Camp de Beisbol-Sófbol de les instal·lacions Riu Túria (Tram VI) de dos campionats d’Espanya: Sub-13 i Sub-18 de seleccions autonòmiques.

D’una banda, tres joves seleccions es congregaran en la capital de la Comunitat Valenciana per a lluitar per alçar la copa del Campionat d’Espanya Sub-13 de sófbol, que s’allargarà de divendres a diumenge en el camp municipal de la capital valenciana, portant a València el millor sófbol formatiu del nostre país.

Les selecciones participants, Navarra, Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana, es veuran les cares fins a dos vegades en una primera fase de classificació que permetrà a tots els equips jugar fins a dos partits cada dia per a preparar i definir quins equips arriben en millor forma en la gran lluita pel títol, prevista per a diumenge.

Després de dos “triangulars” jugats entre les tres seleccions el divendres i el dissabte, els dos equips amb millors registres es veuran les cares en la gran final, prevista per al diumenge a les 10 del matí.

D’altra banda, València es convertirà en el focus del sófbol nacional este cap de setmana amb l’arribada del Campionat d’Espanya Sub-18 de sófbol de seleccions autonòmiques, la màxima competició nacional de seleccions dins de les categories inferiors d’este esport. En total, prendran part en este torneig un total de quatre seleccions, arrancant el divendres 14 de juny i allargant-se fins al diumenge 16, data en la qual coneixerem els medallistes d’un dels campionats més esperats de la temporada en el panorama del sófbol nacional.

En total, participaran quatre seleccions, Catalunya, Comunitat de Madrid, Navarra i la Comunitat Valenciana, que es veuran les cares en una primera fase de tots contra tots que acabarà portant a una gran jornada final que acabarà definint quin equip alçarà la copa esta temporada.

El mateix divendres servirà com a jornada inaugural per a tots els equips que prenen part del Campionat d’Espanya Sub-18 en Edat Escolar de sófbol, debutant primer les seleccions de Navarra i Madrid a les 16.00 hores i, ja a les 18.30 hores, el duel entre Catalunya i l’amfitriona, la Comunitat Valenciana.

Després de la jornada del dissabte, en la qual es tancarà del tot la fase inicial, el diumenge arribarà la gran final i la lluita pel tercer calaix del podi, totes dos situades en el camp municipal de sófbol de València. Primer li arribarà el torn a la lluita pel bronze, que començarà a les 9.30, mentre que la lluita per l’or serà a les 12 del migdia entre les seleccions guanyadores de les semifinals del dissabte.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.rfebs.es/es

Instalacions Río Turia (Tram VI). Camp de Beisbol-Sófbol

del14 de juny 2024
al16 de juny 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola de Beisbol i Sófbol
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Actividad física Beisbol – Softbol