Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Ciclisme en Pista 2019

Tot el dia del 20 de setembre 2019
al 22 de setembre 2019

El Palau Velòdrom Lluís Puig de la nostra ciutat serà de nou l’escenari sobre el qual tindrà lloc el Campionat d’Espanya de Pista, que es desenvoluparà del 20 al 22 de setembre.

El Campionat d’Espanya de Pista Elit i Sub-23 tornarà a reunir en la capital valenciana a les principals figures del panorama nacional de la disciplina. El nacional de pista ja té a més dissenyat el seu programa de competició. El dijous 19 serà el dia reservat als entrenaments oficials. La competició en si donarà començament el divendres 20 a les 09:30h. amb la disputa de les sèries de velocitat individual per a homes i dones.

En total seran díhuit títols en joc, amb la paritat en títols entre homes i dones: velocitat individual i equips, Keirin, 500 metres/quilòmetre, persecució individual i equips, scratch, puntuació i madison. Tots ells es dilucidaran en cinc sessions, amb l’habitual distribució d’altres anys, tant en jornades com en proves per sessió: divendres i dissabte en doble sessió de matí i vesprada. El Campionat es tancarà el diumenge entorn de les 13:00h. amb les sempre emocionants finals de Keirin, tant masculí com femení.

Loading Map....
Palau Velòdrom Lluís Puig
C/ Cocentaina, 4 Valencia Valencia 46035

del20 de setembre 2019
al22 de setembre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Real Federació Espanyola de Ciclisme i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Ciclisme