Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya de Boccia de Joves 2020

Tot el dia del 07 novembre 2020
al 08 novembre 2020

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) organitza i convoca junt amb la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), el Campionat d’Espanya de Boccia de Joves 2020.

La celebració d’aquest campionat tindrà lloc en el Pavelló “Malva-rosa” els pròxims dies 7 i 8 de novembre, després d’haver-se vist ajornada per causa de la crisi sanitària.

Boccia o botxa és un joc dissenyat per a persones amb discapacitat, inspirat en el joc d’origen italià bocce o botxes, d’on pren el seu nom, i acceptat com Esport paralímpic des de 1984. S’apliquen les regles de la BISFed (Federació Internacional Esportiva de Boccia). Inicialment jugat només per esportistes amb Paràlisi cerebral, actualment pot ser jugat per esportistes en cadires de rodes amb discapacitats totals o parcials en les seues extremitats.

Està competició s’emmarca dins dels Campionats d’Espanya de Promeses Paralímpiques, amb l’impuls de la Fundación Trinidad Alfonso i el Comité Paralímpic Espanyol.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fedpc.org/index.asp

Loading Map....
Pavelló Malva-Rosa
C/ Isabel de Villena, 161 Valencia Valencia 46011

del07 novembre 2020
al08 novembre 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) junt amb la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Adaptados Boccia