Agenda esdeveniments

Campionat d’Espanya Cadet d’Esgrima 2019

Tot el dia del 18 de maig 2019
al 19 de maig 2019

La Reial Federació Espanyola d’Esgrima juntament amb la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana, dins del marc d’activitats de promoció i desenvolupament de l’esport de l’esgrima, organitza una vegada més el Campionat d’Espanya Cadet 2019, Competició de gran nivell esportiu, on els millors tiradors del territori nacional es reuneixen per a disputar el Campionat d’Espanya tant en la modalitat individual com per equips.

El campionat es disputarà a les sis armes: espasa, floret i sabre, masculí i femení. En aquesta ocasió el Campionat d’Espanya Cadet Individual serà “obert”, per la qual cosa podran participar tots els tiradors cadets sense haver d’estar classificats prèviament.

El Campionat d’Espanya Cadet equips comptarà amb els quatre millors equips classificats del rànquing de clubs de cada arma.

Els millors tiradors cadets de l’àmbit nacional es donaran cita en les instal·lacions municipals del Palau Velòrom Lluis Puig i comptarà amb més 200 participants de més de 25 entitats diferents arribades des de les diferents comunitats autònomes.

La competició se celebrarà durant el cap de setmana del 18 i 19 de maig 2019, disputant el dia 18 la competició individual i el dia 19 la competició per equips.

Més informació de l'esdeveniment

 fecv.es/

Loading Map....
Palau Velòdrom Lluís Puig
C/ Cocentaina, 4 Valencia Valencia 46035

del18 de maig 2019
al19 de maig 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola d'Esgrima juntament amb la Federació d'Esgrima de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Esgrima