Agenda esdeveniments

5ª MiniOlimpiada 2023/2024 (Instal·lacions Riu Turia, Camp de Rugbi (Tram V) – Rugbi)

10:00 -13:00 20 d’abril 2024

La quinta edició de les MiniOlimpiades 2023-2024 arriba el pròxim 20 d’abril. La jornada tindrà lloc en el Camp de Rugbi de les Instal·lacions del Tram V del Riu Turia de 10:00h a 13:00h i tindrà al rugbi com a esport protagonista.

Es tracta d’una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València. Aquest projecte, que va començar fa diverses temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolars (xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí) de la ciutat de València, tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs preesportius adaptats les seues edats en aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

Esport, companyonia i convivència és el que es respira en les MiniOlimpiades, una iniciativa organitzada per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de València, que pretén promoure l’activitat física i esportiva entre les i els menors valencians.

Camp de Rugbi de les Instal·lacions del Tram V del Jardí del Turia. Av. de Menéndez Pidal, s/n

dissabte 20 d’abril 2024
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Actividad física Rugbi