Agenda esdeveniments

XXVII Open Internacional Ciutat de València Futvòlei

Tot el dia del 17 de juliol 2024
al 21 de juliol 2024

Torn per al futvòlei. L’estadi que s’instal·larà a la platja de les Arenes serà l’escenari del 27é Internacional Ciutat de València, una de les proves del 31é Circuit Futvòlei Espanya 2024, del 17 al 21 de juliol.

Igual que des dels inicis del Circuit en 1993, la competició inclou activitats de Formació, amb el desenvolupament de cursos d’iniciació i perfeccionament tècnic oberts a la participació de veïns i turistes de tots dos sexes durant el 17 i 18 de juliol.

Tot això abans de la disputa de les Fases Prèvies obertes a parelles nacionals i internacionals durant el 19 de juliol, la qual cosa dona opció de classificar-se per a les Fases Finals al major nombre possible de parelles, per a així poder disputar els Títols de les dos competicions, durant el 20 i 21 de juliol.

El 27é Internacional Ciutat de València repartirà 80 punts per a cada jugador/a de la parella dins del Rànquing nacional de futvòlei, a més de premis en metàl·lic.

L’organització del 31 Circuit Futvòlei Espanya preveu que més de 25 països estiguen representats en les dos competicions que es disputaren en l’arena de les platges de Torre Sant Vicent a Benicàssim i Les Arenes a València, on destaquen alguns dels països més potents en l’àmbit de l’elit internacional, com són el Brasil, l’Uruguai, França, l’Argentina, Anglaterra i Espanya per a la competició masculina.

En la competició femenina destaquen jugadores que representaren al Brasil, Hongria, Portugal, Suïssa i Espanya, on la igualtat entre les mateixes és la gran incògnita que es buidarà en els terrenys de joc.

El Circuit Futvòlei Espanya és el circuit anual “més antic del món”, que es disputa en platges del mediterrani espanyol des que en 1993, des que va arrancar a la platja de Sant Antoni de Cullera amb la primera competició disputada a Europa, la qual en els seus inicis comptà amb el suport de futbolistes com Fernando, Rierol, Gálvez, Javi Navarro i Mendieta entre altres; on destaca la participació del brasiler Romario que arribe a jugar l’Open Cullera com a gran amant del Futvòlei, i que fins i tot hui dia continua jugant a les platges de Rio de Janeiro.

Més informació de l'esdeveniment

 https://futvoley.es/

Platja del Cabanyal, enfront de l'Hotel Las Arenas València

del17 de juliol 2024
al21 de juliol 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Club Esportiu San José, amb el suport de l'Associació Espanyola de Futvòlei
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Esdeveniments Participatius Futvolei