Agenda esdeveniments

XXVI Trofeu Internacional de Ciclocròs Ciutat de València

08:00 -14:00 17 de desembre 2023

Les i els millors del ciclocròs tenen una cita el diumenge 17 de desembre a València en l’edició XXVI del Ciclocròs Internacional Ciutat de València, una prova que, un any més, tornarà a reunir ciclistes nacionals i internacionals a l’entorn de la desembocadura del riu Túria, en Natzaret. Serà l’última prova del calendari puntuable per a la Copa d’España CX 2023.

El recorregut, com en anteriors edicions, torna a discórrer pel llit del riu Túria, a l’altura del barri de Natzaret (accés carrer Suïssa). Este espai s’ha convertit en el millor escenari possible per a una prova d’estes característiques, donant lloc a un dels millors circuits de ciclocròs dins d’un entorn urbà.

El torneig celebrarà competicions de dues classes, 1.33.1 (Cadet Masculí, Cadet Femení, Màsters de 30 a 60 de tots dos sexes i Escoles de Ciclisme), a partir de les 08.00 hores, i C2, (Elit Sub-23 i Júniors de tots dos sexes), nivell on els inscrits participaran per aconseguir el títol de la Copa d’España CX 2023, a partir de les 09.00 hores.

El Ciclocròs Ciutat de València va començar a realitzar-se en 1983 a iniciativa de la Penya Ciclista Campanar –que continua organitzant l’esdeveniment, juntament amb la Fundació Esportiva Municipal–  i, amb el pas dels anys, ha aconseguit convertir-se en una de les proves més consolidades del circuit nacional.

 

Llit del riu Túria, a l'altura del barri de Natzaret. Accés Carrer Suïssa (Natzaret)

diumenge 17 de desembre 2023
08:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Penya Ciclista Campanar amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Ciclocross