Agenda esdeveniments

XXVI Torneig Tiburón 2023

Tot el dia del 30 de juny 2023
al 02 de juliol 2023

Un any més, el Tatami Rugbi Club, organitza el XXVI Torneig Internacional de Rugbi Platja Tiburón, Memorial Pepe Rubio. Aquest torneig que continua amb la mateixa essència, tindrà lloc del 30 de juny al 02 de juliol  a la Platja del Cabanyal.

Cada estiu des de 1997, la platja de València acull el Torneig Internacional de Rugbi Platja Tiburón en un cap de setmana ple de rugbi i amics, i que va nàixer en memòria de José Rubio Cases “Tiburón”, amic, company i jugador durant molts anys del club.

Emmarcat dins de la modalitat de rugbi platja, reuneix unes característiques úniques que ens ofereixen un esport intens, divertit i espectacular. El campionat es disputa en un camp més reduït que l’habitual marcat sobre l’arena seca de la platja, amb menys jugadors de l’habitual en el rugbi i sense les característiques porteries en forma de ‘H’ del rugbi. Totes aquestes particularitats fan que estiguem parlant d’un torneig d’alta vistositat i gran espectacularitat.

El Torneig Tiburón compta amb un gran prestigi entre els tornejos de rugbi platja i està consolidat com un dels millors tornejos platja de tot el territori nacional. En el present torneig participen equips de totes les categories, des d’equips veterans, sènior masculins i femenins fins a equips d’Escoles (des de S6 fins a S18).

Sens dubte, un gran reclam per a tots els amants de l’esport en general, i per als amants del rugbi en particular.

Més informació de l'esdeveniment

 https://rugbyplayatiburon.com/

Platja del Cabanyal, voltants de l'estàtua a l'actor Antonio Ferrandis

del30 de juny 2023
al02 de juliol 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Tatami Rugbi Club
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Rugbi platja