Agenda esdeveniments

XXV Carrera Popular Galápagos 3F – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 28 de gener 2024

El XIX Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València, arranca esta edició amb la XXV Carrera Popular Galápagos 3F, a l’entorn de l’Avinguda Tres Forques de València.

És la vint-i-cinquena edició d’esta veterana prova del Circuit que tindrà lloc el dia 28 de gener a les 9:00h. En esta ocasió la distància, serà de 5.000m. com en la resta de les 8 proves que el componen.

Tant en esta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva A tu Ritmo, on la marxa a peu i la marxa nòrdica són les protagonistes. D’aquesta manera, els participants que es decanten per esta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

A més, hi haurà carreres infantils, per als més xicotets de la casa.

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies al Club  d’Atletisme Galápagos que va aconseguir instaurar a la ciutat una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació per a molts atletes de la Marató de València, quan se celebrava el mes de febrer.

Des de l’any 2020 se li va voler donar protagonisme al barri pel qual discorre, Tres Forques, d’ací el seu nom: Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F.

Distància del recorregut

5.000 m. i carreres per a menors de 14 anys adaptades a les seues edats
Avenida Tres Cruces, aproximadament a l'altura del número 75

diumenge 28 de gener 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Club d'Atletisme Galápagos i l'Associació de Veïns de Tres Forques
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme