Agenda esdeveniments

XXIII Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F – Circuit de Carreres Populars de València

09:00 -11:00 30 de gener 2022

El XVII Circuit de Carreres Populars de València, inicia la seua marxa en aquesta edición amb la XXII Carrera Popular Galápagos 3F, a l’entorn de l’Avinguda Tres Creus de València.

És la vint-i-tresena edició d’aquesta veterana prova del Circuit de Carreres Populars de València. Aquesta vegada la distància serà de 5.500m.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de“marxa a peu” i/o “marxa nòrdica“. D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor en la modalitat no competitiva.

La carrera competitiva començarà a les 09.00 hores per als atletes Preferents A, B, C i D; a les 09:04h la resta de corredors al carrer Avingut Tres Creus, aproximadament a l’altura del número 75. A continuació, tindrà lloc l’eixida de la marxa a peu/marxa nòrdica, no competitiva.

El traçat presenta una distància de 5.500 metres, per això, la prova és apta per a persones de qualsevol edat. De fet, en la modalitat no competitiva fins i tot poden apuntar-se xiquets i xiquetes de menys de 14 anys, sempre que vagen acompanyats d’una persona adulta. A més, les i els participants disposaran de 01,15 hores per a completar el recorregut.

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies al Club d’Atletisme Galápagos que va aconseguir instaurar a la ciutat una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació per a molts atletes de la Marató de València, quan se celebrava el mes de febrer.

Inscripcions i recollida de dorsals

Les persones que no hagen pogut inscriure’s al Circuit també poden participar en el mateix apuntant-se carrera a carrera. El període d’inscripcions romandrà obert fins al 27 de gener, a les 23:00h, o fins a completar els 1.200 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65€ i pot efectuar-se en la pàgina web: www.deportevalencia.com/carreras

El mateix ocorre amb les inscripcions a la marxa a peu/marxa nòrdica. L’única diferència és que estan limitades a 500 inscripcions i el preu que és de 1€ simbòlic que anirà destinat a l’associació Goals for freedom. A més, aquells que desitgen inscriure’t a la modalitat de marxa a peu/marxa nòrdica, poden fer-ho presencialment el dia de la prova, en la zona d’eixida al costat de les taules de dorsals, des de les 7:30h fins a les 8:55h.

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies a la botiga Intersport Ademuz situat al Parc Comercial Ademuz (tel. 961487832). Les dates de recollida seran el divendres 28 de gener, de 17:00h a 21:00h, i el dissabte 29, de 10:00h a 21:00 hores. El dia de la carrera també és possible recollir el dorsal des de 1h 30 minuts abans de la prova en la zona d’eixida.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI.

Per a ampliar informació: https://bit.ly/3tuogo7

Mesures anti Covid-19

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.

Per això, una vegada dins del box d’eixida, les i els runners hauran d’usar màscara quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie la prova, així com en travessar la línia de meta.

Entitat solidària

Goals for Freedom és l’entitat beneficiària del Circuit l’any 2022. És tracta d’un projecte educatiu que s’imparteix a través de la pràctica del futbol i que es desenvolupa en el continent africà, concretament a Uganda. A València usen les pachangues de futbol en el camp Tram III del llit del riu Túria dirigides a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport des dels 18 als 99 anys.

Coneix més de Goals for Freedom en https://goalsforfreedom.com

Distància del recorregut

5.500m
Avinguda Tres Creus, 75 (encruament Carrer Torrent)

diumenge 30 de gener 2022
09:00 -11:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Club d'Atletisme Galápagos i l'Associació de Veïns de Tres Forques
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme