Agenda esdeveniments

XXII Ciclocròs Ciutat de València

09:00 -14:00 15 desembre 2019

El ciclocròs valencià i espanyol estan d’enhorabona amb la notícia més esperada: el XXII Ciclocròs Ciutat de València torna a disputar-se a la nostra ciutat. Es tracta d’una prova internacional i a més puntuable per a la Copa d’Espanya de l’especialitat. De fet, és l’última prova puntuable del calendari, així que en terres valencianes s’entregaran premis i reconeixements a vencedors en diferents categories.

L’esdeveniment canvia la clàssica i tradicional ubicació en l’antic llit del riu Túria per una destinació amb gran potencial que també està en el llit, encara que a alguns quilòmetres de distància, en Natzaret.

Tant Escoles com Cadets, Júniors, Sub 23, Elits i Masters prendran part d’un esdeveniment que tornarà a produir un gran impacte econòmic a la ciutat, a més de l’esportiu que per si atresora. Mes de 1.000 persones entre esportistes, equips i acompanyants acudiran fins a València procedents de diferents punts d’Espanya i altres llocs del món.

Grans referents nacionals i internacionals del ciclocròs que després del parèntesi de dos anys tornen a marcar en el calendari l’esperat XXII Ciclocròs Ciutat de València.

Accés en els voltants del Passeig Federico Trenor i Trenor.

diumenge 15 desembre 2019
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Penya Ciclista Campanar
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Ciclocross