Agenda esdeveniments

XXII Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F – Circuit de Carreres Populars de València

09:00 -13:00 26 de gener 2020

El XVI Circuit de Carreres Populare de València, dona principi aquesta edició amb la XXII Carrera Popular Galápagos 3F, a l’entorn de l’Avinguda Tres Forques de València.

És la vint-i-dosena edició d’aquesta veterana prova del Circuit de Carreres Populars de València. Aquesta vegada la distància serà de 6.315m.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de “marxa a peu” i “marxa nòrdica”. D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies al Club d’Atletisme Galápagos que va aconseguir instaurar a la ciutat una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació per a molts atletes de la Marató de València, quan se celebrava el mes de febrer. Enguany se li ha volgut donar protagonisme al barri pel qual discorre, Tres Forques, d’ací el seu nom: Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F.

Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=443

Avinguda Tres Forques, 75 (escaira Carrer Torrent)

diumenge 26 de gener 2020
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Club d'Atletisme Galápagos i l'Associació de Veïns de Tres Forques
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme