Agenda esdeveniments

XX Rallye Ciutat de València – Memorial Javi Sanz

Tot el dia del 29 novembre 2019
al 30 novembre 2019

València acollirà durant els dies 29 i 30 de novembre la celebració de la vintena edició del Rallye Ciutat de València – Memorial Javi Sanz. La prova Valenciana tancarà un any més el Campionat de Rallyes de la Comunitat Valenciana i serà puntuable per al Campionat de Regularitat així com per a la 2ªCopa Levante-Pirelli i la 1ªCopa Fedima-FACV.

A més, i com a gran novetat, esta edició serà puntuable per a Copa d’Espanya d’Escuderies de Rallyes d’Asfalt 2019 (CEERA), situant-se així a l’altura d’algunes de les cites més rellevants del campionat nacional.

La prova, organitzada per l’Escuderia Bengala, compta amb el suport de la FACV i de la RFEdA, i amb el suport de l’Ajuntament de València i la Diputació de València.

El recorregut compta amb un total d’onze trams cronometrats a disputar, amb sis diferents de reconéixer i alguns totalment nous, en els que es recorren més de 470 Km de la província de València, dels quals quasi 140 Km. Són cronometrats. Així, el divendres 29 de novembre es disputaran en dos ocasions, i nocturns, els trams de «Gestalgar» i «Chulilla», a partir de les 18:20, després de la Cerimònia d’Eixida des de les Torres de Serrano.

Per al dissabte 30 de novembre, els participants hauran d’escometre set Trams Cronometrats des de les 09:30 h. Tres d’ells, «Macastre – La Xufa», «Cortes de Pallars» i «Yátova – La Garrofera», que es realitzaran en dos ocasions cada u. La segona passada per ells tindrà lloc després de competir en el tram del «Kartódromo Lucas Guerrero» que es realitzarà tan sols en una ocasió, a partir de les 13:00 hores.

Més informació de l'esdeveniment

 www.rallyeciudadvalencia.com/

Eixida neutralitzada des de les Torres de Serrano

del29 novembre 2019
al30 novembre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Escuderia Bengala, amb el suport de la FACV i de la RFEdA
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Automovilismo