Agenda esdeveniments

XX Festival Internacional del Vent “Ciutat de València”

10:30 -18:00 del 22 d’abril 2017
al 23 d’abril 2017

Una edició més, i ja són 20 anys, el Festival Internacional del Vent “Ciutat de València” omplirà de catxirulos i espectacularitat el cel de la platja de la Malva-rosa durant dos espectaculars jornades amb una gran participació de pilots i una nombrosa presència de visitants, valencians i turistes, disfrutant junt amb el camp d’exhibició i el de competició.

Amb més de 150 pilots de catxirulos arribats de tota Europa, s’hi ha programades més de 75 exhibicions individuals i per equips, a més de la zona de les gegantines catxirulos estàtiques (de fins a 30 metres d’envergadura) que fan d’esta cita una referència anual a nivell internacional.

Enguany el programa que presenta el Festival Internacional del Vent Ciutat de València és d’allò més complet, amb activitats com a exhibicions de catxirulos de quatre fils, jardins de vent, equips de vol, vols per parelles, tallers per als més menuts, etc. Destaca també l’edició número XXV de “L’infant de empinar el Catxirulo”, concurs de construcció i vol del catxirulo tradicional valencià.

En total, més de 800 quilos de material en catxirulos s’elevaran en l’aire valencià.

Sens dubte, un festival de colors en el cel que farà les delícies de majors i xicotets.

Més informació de l'esdeveniment

 festivaldelviento.org

Platja de La Malva-rosa

del22 d’abril 2017
al23 d’abril 2017
10:30 -18:00

0

Entidad organizadora
Festival Internacional del Vent
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Trofeus Ciutat de València Catxirulos