Agenda esdeveniments

XX Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

09:00 -12:00 28 de gener 2018

El XIV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars ciutat de València, dóna començament esta edició amb la XX Carrera Popular Galápagos 3F, en l’entorn de l’avinguda Tres Creus de València.

És la vintena edició d’esta veterana prova del Circuit de Carreres Populars de València. Esta vegada la distància de la prova serà de 6.150m.

Tant en esta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de “marxa a peu” i “marxa nòrdica”. D’esta manera, els participants que es decanten per esta modalitat poden disfrutar del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor

La Carrera Popular Galápagos va nàixer gràcies al Club d’Atletisme Galápagos que va aconseguir instaurar en la ciutat una prova que durant molts anys ha sigut part de la preparació per a molts atletes de la Marató de València, quan se celebrava en el mes de febrer. Enguany se li ha volgut donar protagonisme a l’al barri pel qual discorre, Tres Forques d’ací el seu nou nom: Carrera Popular ‘Galápagos’ 3F.

Avinguda Tres Creus, 75 (cantó Carrer Torrent)

diumenge 28 de gener 2018
09:00 -12:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració del Club d'Atletisme Galápagos i l'Associació de Veïns de Tres Forques
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme