Agenda esdeveniments

XVII Torneig Ciutat de València d’Espasa Femenina Senior

08:00 -19:00 23 d’abril 2016

Dissabte que ve 23 d’abril se celebrarà a València el XVII Torneig Ciutat de València d’Espasa Femenina Senior. El Poliesportiu de Benimaclet acollirà a les millors tiradores d’Espanya en un campionat ja clàssic en el món de l’esgrima.

L’esdeveniment comptarà amb un centenar de participants de totes les ciutat d’Espanya, un nombrós grup que representarà pràcticament a la totalitat de les comunitats autònomes. Les esportistes competiran per a aconseguir la classificació per a la fase final del campionat nacional.

El XVII Torneig Ciutat de València d’Espada Femenina Senior, integrat en el Calendari Oficial de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i de la Reial Federació Espanyola d’Esgrima, és organitzat per la Sala d’Armes València.

Tan sols hi ha quatre campionats classificatoris per a la fase final a Espanya i un d’ells se celebra a València. Espases de les principals ciutats espanyoles es traslladaran a la nostra ciutat per a viure esta festa de l’esgrima. Al matí se celebrarà el campionat individual, mentres que la jornada de vesprada albergarà el torneig per equips.

Més informació de l'esdeveniment

 www.saladearmasvalencia.com/

Loading Map....
Poliesportiu Benimaclet
Daniel Balaciart, s/n - Valencia Valencia 46020

dissabte 23 d’abril 2016
08:00 -19:00

0

Entidad organizadora
Sala d’Armes València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Esgrima