Agenda esdeveniments

XVII Copa Mundial de Sóftbol Femení

Tot el dia del 18 de juliol 2023
al 22 de juliol 2023

La Copa Mundial de sóftbol aterra a València. El camp municipal de beisbol i sóftbol del Riu Túria es convertirà, del 18 al 22 de juliol, en l’escenari d’un dels majors esdeveniments esportius de l’any. Es tracta de la màxima competició internacional organitzada per la Confederació Mundial de Beisbol i sóftbol (WBSC) que va concedir l’organització d’aquest esdeveniment internacional a la RFEBS (Real Federació Espanyola de Beisbol i sóftbol) en col·laboració amb la FBSFACV (Federació de Beisbol, sóftbol i Futbol Americà de la Comunitat Valenciana).

Sis equips, 19 partits, 150 participants

València serà seu de la primera fase del WSWC del Grup B, en la qual participaran 6 seleccions nacionals: la Xina, Cuba, Països Baixos, Puerto Rico, South Àfrica i Espanya s’enfrontaran en el camp municipal de beisbol i sóftbol del Riu Túria. Serà la 17é edició de la Copa del Món de sóftbol femení, una competició internacional que comença la seua trajectòria en 1965 i que es presenta, per primera vegada, en territori nacional. Espanya farà la seua estrena com a organitzador d’un Mundial Absolut d’aquesta disciplina.

Els aficionats podran gaudir de les majors referents internacionals com Maidelys Reyes, de Cuba; Britt Vonk, de Països Baixos o Aleshia Ocasio, de Puerto Rico, així com a les nacionals Candela García, Anna Sobrino, Bea Alonso, Meritxell Blesa i Yulan Denia.

Camp de Sofbol Beisbol. Tram VI del Jardí del Túria. Accés per Llano de la Zaidía, s/n,

del18 de juliol 2023
al22 de juliol 2023
Tot el dia

0

Entidad organizadora
RFEBS (Real Federació Espanyola de Beisbol i sóftbol) en col·laboració amb la FBSFACV (Federació de Beisbol, sóftbol i Futbol Americà de la Comunitat Valenciana)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Beisbol – Softbol