Agenda esdeveniments

XV Mestres de la Pilota – 1ª Semifinal

18:00 -20:00 30 novembre 2021

Tres intenses jornades de la millor pilota valenciana és el que promet el trofeu Mestres de la Pilota, esdeveniment que arriba ja a la seua XV edició reunint als pilotaris més destacats de la modalitat d’escala i corda.

Com en edicions anteriors, el trofeu manté un format breu, de tres dies, en els quals l’afició de l’esport autòcton podrà gaudir en Pelayo de partides del més alt nivell.

En total, es disputaran dos semifinals i una final, en la qual participaran, entre altres, el campió de Lliga, d’Individual i de la Copa.

  • Dimarts 30 de novembre. 18:00h. Trinquet de Pelayo: primera semifinal entre Puchol II, Félix i Héctor o Guillermo –depenent de qui es proclame vencedor de la Copa 2– contra Giner, Nacho i Hilari.
  • Dijous 02 de desembre. 18:00h. Trinquet de Pelayo: segona semifinal en la qual es s’enfrontaran De la Vega, Javi i Carlos contra Marc, Pere i Álvaro Gimeno.
  • Dissabte 04 de desembre. 18:00h. Trinquet de Pelayo. Gran Final. Les formacions vencedores lluitaran per l’anhelat títol de *Mestres de Pilota.

Totes les partides estan programades en sessió vespertina, a les 18.00 hores. No obstant això, prèviament, a les 16:30h. es disputarà també una partida de juvenils.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.funpival.com/

Trinquet de Pelayo

dimarts 30 novembre 2021
18:00 -20:00

0


Entidad organizadora
Fundació Pilota Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Pilota Valenciana