Agenda esdeveniments

XLVI Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 22 de setembre 2024

No hi ha millor manera que donar la benvinguda a la tardor que corrent. I València Ciutat del Running es vist de llarg amb el retorn del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València després de l’estiu.

La XLVI Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre vestirà de corredors els carrers este diumenge al llarg dels 5.000 metres de recorregut de la prova, el dia 22 de setembre amb eixida a les 9.00 hores en l’avinguda Tres Cruces, enfront de l’aparcament del Cementeri General.

Milers de valencians/as tornen a calçar-se les sabatilles per a reprendre el Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València després de l’aturada estival.

Esta prova és possible hui gràcies als somnis, i el treball, d’un grup de persones que en 1977, un any després de la creació de l’Associació de Veïns en el Barri de Sant Marcel·lí, va posar en marxa les primeres festes de la zona, uns festejos que es van organitzar vinculades a la primera edició d’una Volta a Peu que ja ha superat el mig segle de vida.

La carrera tornarà a comptar amb carreres infantils una vegada arriben els últims participants. Seran proves adaptades de manera progressiva a les edats dels participants menors de 14 anys.

I com sol ser habitual estos últims anys, la modalitat ‘A tu Ritmo’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar estos cinc quilòmetres com consideren i d’esta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva, amb una exigència física menor.

 

Distància del recorregut

5.000 m. Carreres infantils per a menors de 14 anys amb distàncies adaptades a les seues edats
Eixida en Avinguda de Tres Encreuaments, al costat del Cementeri de València

diumenge 22 de setembre 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Sant Marcel·lí i Sant Isidre
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme