Agenda esdeveniments

XIX Torneig Ciutat de València d’Espasa Femenina Senior “Ciutat de València”

Tot el dia 12 de maig 2018

Dissabte que ve 12 de maig se celebrarà a València el XIX Ciutat de València d’Espasa Femenina Senior. El Poliesportiu de Benimaclet acollirà a les millors tiradores d’Espanya en un campionat ja clàssic en el món de l’esgrima.

L’esdeveniment comptarà amb un centenar de participants de totes les ciutats d’Espanya, un nombrós grup que representarà pràcticament a la totalitat de les comunitats autònomes. Les esportistes competiran per a aconseguir la classificació per a la fase final del campionat nacional.

El XIX Torneig Ciutat de València d’Espasa Femenina Senior, integrat al Calendari Oficial de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i de la Reial Federació Espanyola d’Esgrima, està organitzat per la Sala d’Armes València.

Tan sols hi ha quatre campionats classificatoris per a la fase final a Espanya i un d’ells se celebra a València. Espases de les principals ciutats espanyoles es traslladaran a la nostra ciutat per a viure esta festa de l’esgrima. Al matí se celebrarà el campionat individual, mentres que la jornada de vesprada albergarà el torneig per equips.

Més informació de l'esdeveniment

 fecv.es/wp/

Loading Map....
Poliesportiu Benimaclet
Daniel Balaciart, s/n - Valencia Valencia 46020

dissabte 12 de maig 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Sala d’Armes València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Esgrima