Agenda esdeveniments

XIV Volta a Peu de les Falles – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 06 d’octubre 2024

El diumenge 6 d’octubre es posa el fermall final a la XIX edició del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València 2024, amb la celebració de la XIV Volta a Peu dels Falles, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Junta Central Fallera.

El recorregut de l’última carrera del circuit és de 5.000 metres i l’eixida tindrà lloc a les 9.00 hores des del carrer Marqués de Sotelo des d’on els runners recorreran Ciutat Vella per a finalment tornar a la Plaça de l’Ajuntament per a arribar a meta a l’altura de la façana consistorial.

Com en la resta de proves del Circuit i, perquè tothom puga gaudir d’este esdeveniment esportiu, la prova comptarà amb la modalitat ‘A tu ritmo’, enfocada a tots els públics i nivells, i on es podrà gaudir del recorregut d’una manera més pausada. Esta modalitat és no competitiva i inclourà també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica.

Finalment, i amb l’objectiu que els menors de 14 anys també gaudisquen d’esta mena d’esdeveniments esportius i puguen, amb el pas dels anys, incorporar-se a les carreres del Circuit, se celebraran carreres de diferents distàncies en funció de les edats i tindran lloc en la recta d’arribada, situada en la Plaça de l’Ajuntament de València.

Amb la celebració de la XIV Volta a Peu dels Falles, Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València s’acomiada fins a una nova edició que donarà principi a principis del pròxim any 2025.

Distància del recorregut

5.000 m. Carreres infantils per a menors de 14 anys amb distàncies adaptades a les seues edats
Eixida en l'Av. del Marqués de Sotelo

diumenge 06 d’octubre 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Junta Central Fallera
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme