Agenda esdeveniments

XIV Olimpiada Infantil

09:30 -19:00 20 de maig 2023

El dissabte 20 de maig tindrà lloc una nova edició de la ja tradicional Olimpíada Infantil, organitzada per Nuevo Centro i el València Club d’Atletisme. Enguany, després de l’aturada per la pandèmia, s’aconsegueix ja la 14a edició sent l’objectiu principal de l’esdeveniment crear un dia festiu tant per als xiquets com per als seus familiars, alhora de fomentar l’esport entre els més xicotets.

Les inscripcions són gratuïtes i com a novetat es realitzaran a través de la pàgina web de Nuevo Centro (www.nuevocentro.es), a més pot descarregar-se de la mateixa web el formulari d’inscripció i presentar-lo en el punt d’informació del centre comercial, de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. En cas de no poder descarregar-ho, en el punt d’informació també hi haurà formularis per a emplenar allí directament. La data límit d’inscripció serà el 12 de maig, sempre que no s’òmpliga abans el contingent i es tanque la inscripció amb anterioritat.

L’Olimpíada consta de diferents proves depenent de les categories, que s’han dividit en: Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil. Tots els xiquets per participar rebran una samarreta commemorativa, una gorra i una medalla, així com diferents premis per als 10 primers classificats per categoria.

La 14a Olimpíada Infantil està organitzada per València Club d’Atletisme i Nou Centre, amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.nuevocentro.es/blog/categoria-3-Deporte

Estadi del Turia

dissabte 20 de maig 2023
09:30 -19:00

0


Entidad organizadora
Organitzada per València Club d'Atletisme i Nou Centre, amb el patrocini d'El Corte Inglés i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Actividad física