Agenda esdeveniments

XIV Marxa Ciutat de València 2019

09:00 -14:00 del 31 de maig 2019
al 01 de juny 2019

El Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València ha obert les seues inscripcions per a la seua XIV edició, que se celebrarà el dia 1 de juny.

Enguany, la prova presenta un nou format amb tres possibles etapes per als seus participants:

  • 185 Km. i quatre ports en la Serra Calderona amb dificultat alta.
  • 100 Km. i dos ports amb dificultada mitjana.
  • 75 Km. i un port amb dificultat baixa.

A més, s’estrena la categoria tàndem, una de les novetats de l’únic Gran Fons d’Europa, amb eixida i arribada dins de la ciutat.

La MCV s’ha convertit en una experiència inigualable, que et brinda la possibilitat de rodar junt amb els teus companys i grans ciclistes de talla internacional en un recorregut únic, estudiat perquè el corredor visite els millors paisatges de la zona costanera de la província de València.

Més enllà de la MCV2019, si véns a La Marina de València, et trobaràs amb la Gran Festa del Ciclisme de la Comunitat Valenciana, amb proves alternatives (critèrium, duel, escoles de ciclisme…) perquè disfrutes més encara de les dos rodes. A més, els més peques també tenen la seua pròpia Marxa Cicloturista Infantil “Marcha Kids El Corte Inglés”, des dels 6 als 14 anys (per a ampliar informació consultar la web http://www.marchaciudadvalencia.es) així com la participació del col·lectiu Plena Inclusió.

Més informació de l'esdeveniment

 https://marchaciudadvalencia.es/

Eixida i meta en La Marina de València

del31 de maig 2019
al01 de juny 2019
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Club Esportiu PODIUM
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Ciclisme