Agenda esdeveniments

XIV Ciutat de València d’Espasa Femenina 2023

Tot el dia 13 de maig 2023

Dissabte que ve 13 de maig se celebrarà a València el XIV Ciutat de València d’Espasa Femenina. El Poliesportiu de Benimaclet acollirà a tiradores de tota Espanya en un campionat ja clàssic en el món de l’esgrima. L’esdeveniment comptarà amb un centenar de participants de totes les ciutats del país, un nodrit grup que representarà pràcticament a la totalitat de les Comunitats Autònomes.

Conclòs el XIV Ciutat de València d’Espasa Femenina, i ja en jornada de vesprada, es continuarà amb la Lliga d’Espasa Femenina.

El torneig, integrat en el Calendari Oficial de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana i de la Real Federació Espanyola d’Esgrima, està organitzat per la Sala d’Armes València. Aquesta edició té una especial rellevància ja que el torneig està emmarcat dins de les celebracions del 25 aniversari de la Sala d’Armes València. Per això, la Sala ha volgut dur a terme diferents actes commemoratius, culturals i socials, com a exposicions sobre els 25 anys d’història del club, l’edició d’un exemplar facsímil així com diversos seminaris i exposicions que faran les delícies dels amants d’aquest esport.

Més informació de l'esdeveniment

 saladearmasvalencia.com/

Poliesportiu Benimaclet. Carrer de Daniel Balaciart, s/n

dissabte 13 de maig 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Sala d’Armes València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Trofeus Ciutat de València Esgrima