Agenda esdeveniments

XIII Open La Malva 2023

Tot el dia del 29 de juliol 2023
al 30 de juliol 2023

La gran festa del volei platja tornarà a cobrar vida en l’arena de la Malva-rosa, concretament, en les instal·lacions municipals de volei platja València. La XIII edició de l’Open La Malva, un torneig ja tradicional en la capital del Túria en cada temporada estiuenca, que tornarà a protagonitzar els dies 29 i 30 de juliol, un cap de setmana replet de competició, diversió i un gran ambient. El dissabte, els equips masculins i femenins s’enfrontaran en partits frenètics mentre que el diumenge arribarà l’explosivitat del 4×4 mixt.

L’any passat més de 300 persones es van donar cita en un Open que, cada any, es converteix en una oportunitat per a reunir jugadors nacionals i internacionals, de diferents nivells i categories, per a gaudir del seu esport preferit.

El volei platja valencià continua en auge i gran prova d’això és la participació de parelles internacionals, provinents de tot el món, que mesuraran el seu nivell sobre l’arena valenciana en aquest Open organitzat pel club de volei platja BeachBol. A la vora de la Mar Mediterrània, l’esdeveniment esportiu tornarà oferir un bonic i explosiu espectacle per a jugadors i aficionats.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciabeachbol.com/

Instal.lacions Municipals de volei platja València, carrer d´Isabel de Villena, 10

del29 de juliol 2023
al30 de juliol 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de volei platja BeachBol
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Volei Platja