Agenda esdeveniments

XIII Marxa Cicloturista Ciutat de València

09:00 -14:00 del 05 d’octubre 2018
al 06 d’octubre 2018

Un any més, torna la Marxa Cicloturista Ciutat de València, marxa que any rere any augmenta el seu èxit de participació, superant ja els 2.500 ciclistes. La MCV s’ha convertit en una experiència inigualable, que et brinda la possibilitat de rodar junt amb els teus companys i grans ciclistes de talla internacional en un recorregut únic, estudiat perquè el corredor visite els millors paisatges de la zona costanera de la província de València.

Enguany, la Marxa compta amb dos distàncies, de 80 ó 100 quilòmetres inoblidables. Tu tries. Amb eixida i meta en La Marina de València, si tries la ruta de 100km et provaràs a tu mateix en dos ports de muntanya, “El Volcán” i “El Castillo”, ambdós amb espectaculars pujades i rampes de fins a 19%. La ruta de 80km, també arribarà a Cullera, però no inclourà estos ports en el seu recorregut.

Més enllà de la MCV2018, si véns a La Marina de València, et trobaràs amb la Gran Festa del Ciclisme de la Comunitat Valenciana, amb proves alternatives (critèrium, duel, escoles de ciclisme…). A més, els xiquets també tenen el seu pròpia Marxa Cicloturista Infantil “Marcha Kids El Corte Inglés“, des dels 6 als 14 anys (per a ampliar informació consultar la web www.marchaciudadvalencia.es).

Més informació de l'esdeveniment

 marchaciudadvalencia.es/

Eixida i meta en La Marina de València

del05 d’octubre 2018
al06 d’octubre 2018
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Club Deportivo PODIUM
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Ciclisme