Agenda esdeveniments

XIII Campionat d’Espanya per Clubs de Powechair Hoquei

Tot el dia del 10 de juny 2017
al 11 de juny 2017

 

València acull este cap de setmana la 13 edició del Campionat d’Espanya per Clubs de Powechair Hoquei. Des del 2014 València no acollia un campionat d’Espanya per Clubs de Powerchair Hoquei abans mencionat com hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Esta edició se celebrarà este pròxim cap de setmana en el Pavelló Universitari de la Universitat de València de la capital del Túria.

Un total de 4 equips, UD LEVANTE MASCLETS de València, ADB BARBERÁ de Barberá del Vallés i els equips madrilenys C.P. ALCOBENDAS i HSRE MAGERIT competiran enguany en format lligueta.

La competició s’obrirà el dissabte a les 10:00 hores amb el més que interessantíssim encontre entre el HSRE MAGERIT l’equip més jove dels quatre equips però amb una gran progressió, contra ADB BARBERÁ, este últim guanyador de l’última edició del nacional disputat en la localitat catalana de Palafolls.

A continuació a les 11:45 hores es disputarà el segond encontre de la competició entre el club amfitrió UD LEVANTE MASCLETS i el C.P. ALCOBENDAS un altre dels equips que sona per a emportar-se el títol.

Ja el dissabte a la vesprada a les 16 hores es disputarà el tercer encontre del campionat d’Espanya de Powerchair Hoquei entre el HSRE MAGERIT i UD LEVANTE MASCLETS, al terme de l’encontre tindrà lloc l’últim encontre programat d’esta primera jornada entre els equips ADB BARBERÁ i C.P ALCOBENDAS.

L’última jornada se celebrarà el diumenge amb la disputa a les 9:30 hores del derbi madrileny entre els equips C.P. ALCOBENDAS i HSRE MAGERIT cerrando la competició i el campionat, el encontre que enfrontarà a les 11:15 hores entre ADB BARBERÁ i UD LEVANTE MASCLETS.

Més informació de l'esdeveniment

 www.feddf.es/

Pavelló Poliesportiu Universitat de València. Avinguda de Menéndez y Pelayo, 19

del10 de juny 2017
al11 de juny 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Hoquei