Agenda esdeveniments

XII Trofeu Mestres Ciutat de València Gran Premi Caixa Popular. 1ª Semifinal

16:30 -20:30 13 December 2018

La modalitat d’escala i corda encara ja l’última competició oficial que es disputarà a la ciutat de València esta temporada. Una vegada més, el Trofeu Mestres Ciutat de València – Gran Premi Caixa Popular està enllestit per a oferir el màxim espectacle als fidels espectadors de l’esport valencià.

Com és tradició en este trofeu, que celebra enguany la seua edició número dotze, participaran els pilotaris més destacats de l’any i que arriben a este tram de la temporada al nivell que requereix un esdeveniment d’esta importància.

Com en edicions anteriors, es manté el format d’esta competició curta però intensa. Dues semifinals (dies 13 i 15 de desembre respectivament) i la gran final (22 de desembre) per coronar als ‘mestres’ de la pilota de la present temporada. Una vegada més, l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal fan real un torneig tan atractiu com el que està a punt de començar.

Serà el dijous 13 de desembre quan s’inicie la competició amb la primera semifinal entre Puchol II i Héctor i el trio de Genovés II, Raúl i Tomàs II. La segona semifinal es durà a terme el dissabte 15 i enfrontarà a dues parelles, Pere Roc II i Javi contra Soro III i Félix. Les formacions vencedores lluitaran pel preat títol en la gran final del dissabte 22. S’han programat partides de juvenils des de les 16:30h. Però tant les semifinals com les finals començaran a les 18:00 hores.

Recorregut de la carrera


Resultats


Més informació de l'esdeveniment

 fedpival.es/

Trinquete Pelayo

Thursday 13 December 2018
16:30 -20:30

0

Inscripció


Entidad organizadora
Fundació Pilota Valenciana amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Pilota Valenciana