Agenda esdeveniments

XII Concurs de Tir i Arrossegament “Ciutat de València” (primer cap de setmana)

09:30 -20:00 del 10 de setembre 2016
al 11 de setembre 2016

El Tram IX del Jardí del Túria acull estos dies el XII Concurs De Tir i Arrossegament ‘Ciutat de València’, amb exhibicions i competició d’este esport autòcton els dissabtes i diumenges d’este mes. En concret, els dies 10-11, 17-18 i 24-25 de setembre.

Esta disciplina de Tir i Arrossegament és un dels esports tradicionals valencians on un cavall lligat a un carro carregat de sacs d’arena ha de recórrer una pista d’arena guiat per un carreter en el menor temps possible.

Una competició tradicional del nostre patrimoni històric i cultural en el que es decidix, tant pel potencial de l’animal com per la destresa del carreter. Un esdeveniment que organitza anualment l’Agrupació de Falles La Seu-Xerea-El Mercat.

Les cavalleries es desplacen en una pista d’arena entre 45 i 60 metres de longitud i sobre una base d’un metre i mig d’arena el que dificulta encara més el desplaçament del carro.

Durant estos caps de setmana que es disputarà este concurs hi haurà proves diferents en què participaran cavalleries dels pobles i pedanies de València.

Esplanada del Tram IX del Riu Túria, entre el Pont de l'Exposició i el Pont de les Flors

del10 de setembre 2016
al11 de setembre 2016
09:30 -20:00

0

Entidad organizadora
Agrupació de Falles La Seu-Xerea-Mercat
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Trofeus Ciutat de València Tir i arrossegament