Agenda esdeveniments

XI Carrera de la dona

10:00 -14:00 19 abril 2015

Es celebrara a València la desena primera edició de la Carrera de la Dona, en suport a la lluita contra el càncer de mama. La competició va dirigida a totes aquelles dones amb més de 12 anys que vullguen col·laborar en la lluita contra el càncer de mama, recolzant a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Molt camí hem recorregut ja des que fa anys comencem amb una única carrera a Madrid. La impressionant resposta que van donar en aquella primera prova les dones esportistes, amb 5.000 participants, ens va animar a continuar portant la Carrera de la Dona a noves ciutats d’Espanya, fins a aconseguir que hui siga l’esdeveniment femení esportiu amb major participació de tota la Unió Europea.

Podran prendre part en esta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgen, sempre que estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma. La prova es disputarà sobre un recorregut de 6,5 quilòmetres, totalment plans i urbans. L’eixida estarà situada en l’Av. del Port i l’arribada en el Passeig de Neptú.

Distància del recorregut

6.250 metros
Més informació de l'esdeveniment

 www.carreradelamujer.com/valencia/

Avenida del Puerto

diumenge 19 abril 2015
10:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Motopress Ibérica.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme