Agenda esdeveniments

X Volta a Peu de les Falles/CA Runners de l’Horta Castellar Oliveral – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

09:00 -12:00 03 novembre 2019

El cor de València bategarà al ritme de la X Volta a Peu dels Falles/CA Runners de l’Horta Castellar-Oliveral, nova cita del XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València el pròxim 3 de novembre. Una prova que uneix dues de les principals tradicions de la ciutat: falles i running.

Els atletes amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04h i, finalment, a les 09:05h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica, modalitat creada per a facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgen realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

La Volta a Peu de les Falles, amb 6.050 metres és una de les més representatives de la ciutat, amb l’eixida al Carrer de les Barques i meta en la mateixa Plaça de l’Ajuntament. Té un traçat especial, perquè és l’única que discorre pel centre històric de la ciutat, inclosa la zona per als vianants de la Plaça de la Verge i Catedral.

Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, col·laboren en aquesta carrera la Junta Central Fallera (que atorgarà premis específics a les comissions i ha programat punts d’animació) i el club C.A Runners de l’Horta Castellar-Oliveral.

Distància del recorregut

6.050 m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=388

Eixida al Carrer de les Barques, 3 i arribada en la Plaça de l'Ajuntament

diumenge 03 novembre 2019
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de Junta Central Fallera i CA Runners de l'Horta Castellar-Oliveral
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme