Agenda esdeveniments

X Volta a la Provincia de València

Tot el dia del 10 de setembre 2020
al 13 de setembre 2020

 
 
 

 

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer els detalls de la X Volta a la Província de València per a elits i sub23, que se celebrarà de el 10 al 13 de setembre de 2020.

Aquesta prova per etapes, de caràcter nacional per a elits i sub23 s’ha convertit per a molts en la més important del calendari sent una de les últimes oportunitats per a lluir-se i això provoca que tots els ciclistes vulguen ser presents per a deixar-se veure per directors d’equips i seleccionadors. És per això que a aquesta prova acudeixen equips de tot el territori nacional.

La ronda valenciana, que forma part del calendari nacional de la Federació Espanyola, constarà de quatre etapes que recorreran gran part de la província de València.

El dijous 10 de setembre se celebrarà la primera etapa entre València i Yátova després de 130km plens d’alts de muntanya i un terreny plagat de pujades i baixades. 

El divendres 11  de setembre els ciclistes hauran de batre’s contra les manetes del rellotge sobre una distància de 22 quilòmetres només apta per a vertaders especialistes en una contrarellotge individual que es disputarà a Llíria. Aquesta crono suposarà un test important per als participants ja que es disputarà el dia abans de l’etapa regna d’aquesta edició a la comarca de l’Alt Túria.

La prova celebrarà la seua tercera etapa en l’Alt Túria el 12 de setembre a les 14.00 hores. L’eixida es produirà a Benagéber i la línia de meta es creuarà en l’Ermita del Remei. Es tracta d’un circuit dur, que compta amb diversos ports, i que suma més quilòmetres que en edicions anteriors, fins a suposar una etapa de 143km.

La carrera finalitzarà el diumenge 13 amb el tradicional circuit semiurbà a Moncada, amb 122Km i que tornarà a deixar lluir-se als velocistes; a més, els equips treballaran també per a mantindre a dalt als seus líders i evitar sorpreses.

 


del10 de setembre 2020
al13 de setembre 2020
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Ciclisme