Agenda esdeveniments

X Aniversari Open Taekwondo Comunitat Valenciana

Tot el dia del 08 d’octubre 2022
al 09 d’octubre 2022

La ciutat de València acull aquest mes d’octubre el X Aniversari Open Taekwondo Comunitat Valenciana. L’esdeveniment tindrà lloc del dia 7 al 9 d’octubre en el Pavelló Malva-Rosa, on es donaran cita al voltant de 1.000 participants i prop de 100 clubs de tota Espanya. 

El X Aniversari de l’Open Taekwondo Comunitat Valenciana comptarà amb les modalitats poomsae, exhibició tècnica de moviments del taekwondo; combat, amb trobades de tres assalts de tres minuts; hapkido, art marcial centrat en la defensa personal i parataekwondo, la modalitat paralímpica del poomsae. Cada modalitat de combat comptarà amb diferents categories per edat, pes i gènere.

A més, la modalitat de poomsae també inclourà les categories de police and fire on podrà participar professionals de les forces de l’ordre, ja siga en actiu o retirats, i la modalitat poomsae games que té com a objectiu donar visibilitat i suport als València Gai Games que se celebraran a la ciutat durant l’any 2026. En aquesta modalitat no hi haurà distinció de sexe i participaran totes les persones inscrites en la mateixa categoria.

MÉS INFORMACIÓ
Loading Map....
Pavelló Malva-Rosa
C/ Isabel de Villena, 161 Valencia Valencia 46011

del08 d’octubre 2022
al09 d’octubre 2022
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments