Agenda esdeveniments

Women’s Eurobasket 2021

Tot el dia del 17 de juny 2021
al 20 de juny 2021

L’Eurobasket 2021 està a punt de començar i València es prepara per a viure deu dies carregats del millor bàsquet del continent.

L’Eurobasket es disputarà del 17 al 27 de juny i comptarà amb dues seus durant la primera fase de grups: València i Estrasburg. La fase final (semifinals i final) es disputarà únicament a València, en el pavelló de La Fonteta els dies 26 i 27 de juny. Aquest Eurobasket oferirà 10 dies carregats de bàsquet en els quals es jugaran 38 partits en els quals participaran quasi 200 jugadores.

Espanya està enquadrada en el grup A i començarà la primera fase del torneig aquest dijous 17 amb una trobada davant Bielorússia (21.00). El divendres 19 disputarà el segon xoc enfront de Suècia (21.00) i tancarà la fase de grups el diumenge 20 enfront d’Eslovàquia (21.00). El bombo B, conformat per Montenegro, Sèrbia, Itàlia i Grècia, és l’altre grup que competirà a la Fonteta des del començament del torneig i d’ell eixirien els rivals d’Espanya en uns hipotètics creus. Els grups C (Bòsnia i Hercegovina, Eslovènia, Turquia i Bèlgica) i D (França, Rússia, República Txeca i Croàcia) es disputaran a Estrasburg. 

L'Eurobasket 2021 està a punt de començar i València es prepara per a viure deu dies carregats del millor bàsquet del continent.

L’Eurobasket 2021 està a punt de començar i València es prepara per a viure deu dies carregats del millor bàsquet del continent.

Els equips que aconseguisquen la primera plaça dels seus grups accediran als quarts de final de manera directa. Allí esperaran a conéixer als seus rivals que resultaran de la classificació a quarts de final, un encreuament que es jugarà el dilluns 21 entre els segons de cada grup.

A més de la baralla per pujar al podi, es jugaran els llocs del cinqué al huité en la seu de València. Els perdedors dels quarts de final barallaran per estar entre els sis primers classificats, que aconseguiran la classificació per a la Copa del Món que es disputarà a Austràlia en 2022.

L’última edició de l’Eurobasket es va disputar, també en seu compartida, a Letònia i Sèrbia, sent aquest últim el país que va acollir la fase final. Espanya es va proclamar campiona del continent després de véncer a França en la final, mentre que la medalla de bronze se la van emportar les amfitriones.

 

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.feb.es/eurobasket2021.aspx

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del17 de juny 2021
al20 de juny 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
FIBA, la Federació Internacional de Bàsquet
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Baloncesto