Agenda esdeveniments

Volta a Peu València Caixa Popular 2020 (SUSPÉS)

10:00 -13:00 17 de maig 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

La Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la SD Correcaminos amb el patrocini de Caixa Popular, torna puntual a la seua cita anual el pròxim 17 de maig. Després de 38 anys d’història (66a de l’època antiga), esta carrera s’ha consolidat com una de les carreres populars amb més solera de la ciutat.

El seu caràcter obert a tots els públics convida a que qualsevol que ho desitge participe en aquesta carrera no competitiva completant les seues 6.200 metres recorrent els llocs més emblemàtics de la ciutat en l’ambient lúdic i festiu d’una carrera que s’ha instaurat en el cor dels valencians. L’eixida i la meta, com és habitual, serà a les 10:00h. en el Passeig de l’Albereda de València.

Una verdadera festa de l’atletisme popular que ens permet disfrutar tant de l’esport com dels carrers de València en plena primavera. Una cita ineludible per a tots els valencians, ja siguen corredors o no. Una carrera en la qual tots estan convidats a la festa de l’esport valencià per excel·lència. 30.000 peus que recorreran València en una data assenyalada en el calendari.

Volta a Peu València Caixa Popular, una carrera per a tots els peus.

Distància del recorregut

6.200m.
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.voltaapeuvalencia.org/

Eixida i meta situada en el Passeig de l'Albereda de València

diumenge 17 de maig 2020
10:00 -13:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos amb en patrocini de Caixa Popular i la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme