Agenda esdeveniments

Volta a Peu València 2024

10:00 -13:00 19 de maig 2024

La Volta a Peu València celebrarà el pròxim 19 de maig una de les seues edicions més especials, ja que aquest 2024 es compleixen 100 anys des del seu naixement. L’organització de la prova, a càrrec de la SD Correcaminos i amb l’impuls de l’Ajuntament de València, vol que el tercer diumenge de maig es convertisca en una autèntica festa en la qual tots els valencians, tinguen l’edat que tinguen, isquen al carrer a gaudir de la carrera degana de València Ciutat del Running.

El recorregut, totalment urbà, serà de 6.200 metres de longitud (eixida i arribada en l’Albereda), que és la mateixa distància que es corria en els orígens de la prova, en els anys 20 del passat segle. La carrera començarà a les 10:00 hores del diumenge 19 de maig.

Les inscripcions per a la Volta a Peu València 2024 estan obertes des de hui i es podran realitzar únicament en línia a través de la web www.voltaapeuvalencia.org. La recollida dels dorsals també es pot fer des de hui en els centres El Corte Inglés de València (Pintor Sorolla, Avinguda de França, Nuevo Centro i Hipercor Ademúz) en horari comercial ensenyant el QR que rebran en inscriure’s.

El cost de la inscripció torna a ser un any més de 3 euros, dels quals un va destinat íntegrament per a l’entitat solidària de la prova, que enguany és la Fundació Maides que s’encarrega de proporcionar una atenció integral a persones amb malaltia mental greu i crònica, pobresa i exclusió social.

Com no podia ser d’una altra manera, tots aquells que travessen la meta en el Passeig de l’Albereda el 19 de maig rebran la tradicional camiseta commemorativa d’aquesta edició.

Distància del recorregut

6.200 metres
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.voltaapeuvalencia.org/

Passeig de l'Albereda, aproximadament a l'altura del Pont de l'Exposició

diumenge 19 de maig 2024
10:00 -13:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos amb l’impuls de l’Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme