Agenda esdeveniments

Volta a la Platja València 2019… i “Volteta”

19:30 -21:00 31 maig 2019

En la Ciutat del Running per excel·lència no podia faltar una carrera en una superfície tan característica com l’arena. És per això que la platja de El Cabanyal serà l’escenari de la Volta a la Platja València, que es disputarà este pròxim divendres 31 de maig a partir de les 20:00 hores. Un horari, el vespertí, que constituïx una novetat en el calendari de carreres de València que generalment compta amb proves a primera hora del matí.

La zona de platja enfront del Balneari de Les Arenes serà el lloc on s’ubicarà l’eixida i la meta d’una carrera que tindrà una distància de 4.000 metres per als majors de 14 anys. La singularitat d’esta cita és que els corredors hauran de córrer sobre l’arena de la platja, afegint dificultat i exigència a la distància.

Prèviament a l’eixida de la prova absoluta, a les 19:30 hores, se celebrarà la Volteta, dirigida als més xicotets i que inclou quatre proves per edats: de 0 a 4 anys, de 5 a 7, de 8 a 10 i de 11 a 14 perquè els més menuts puga participar en este esdeveniment. La cita esportiva es convertix així en una excel·lent manera de practicar esport en família i amb la població en edat escolar, un dels principals objectius de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.

El Club Atletisme 10K València, organitzador de la prova, va recuperar d’esta manera per al calendari de carreres populars de València una prova que tradicionalment se celebrava en la ciutat i que va tornar l’any 2016 per a quedar-se: la Volta a Peu a la Platja de València.

T’agrada córrer? T’agrada divertir-te? T’agrada la platja? T’agrada córrer per l’arena? Doncs no ho dubtes: esta és la teua prova.

Més informació de l'esdeveniment

 www.voltaalaplatjavalencia.com/

Platja del Cabanyal, Passeig de Neptú, zona de platja enfront del Balneari de les Arenes

divendres 31 maig 2019
19:30 -21:00

0


Entidad organizadora
Club Atletisme 10K València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme