Agenda esdeveniments

Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2022 + VCV Féminas 2022

15:00 -18:00 del 02 de febrer 2022
al 06 de febrer 2022

Ja estan confirmats els 23 equips que prendran l’eixida el pròxim 2 de febrer en l’arrancada de la 73 edició de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2022. Un total de 15 esquadres WorldTeam i 8 ProTeam, que componen un cartell de luxe per a la primera gran cita de la temporada en el calendari ciclista internacional. El Groupama FDJ, vencedor de la passada VCV 2021, amb el suís Stefan Küng com a campió de la classificació general individual, tractarà de revalidar el triomf en una carrera que torna a la seua data habitual en el calendari en aquesta la seua 73a edició i que comptarà amb multitud de primers espases de l’escamot internacional.

El nodrit cartell garanteix espectacle en qualsevol de les cinc etapes que componen aquesta Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell 2022, que arrancarà el 2 de febrer a les Alqueries i conclourà el 6 de febrer, com és habitual, pels carrers de la ciutat de València. La VCV 2022 serà una de les últimes oportunitats per a veure en directe per les carreteres de la Comunitat Valenciana a tota una llegenda com Alejandro Valverde, però estarà també repleta d’altres al·licients. Com la possible presència de la jove promesa valenciana Juan Ayuso, així com la d’estreles de l’escamot internacional com Remco Evenepoel, Matej Mohoric, Jack Haig o o Jakob Fuglsang.

En definitiva, un escenari de luxe, les carreteres de la Comunitat Valenciana; uns protagonistes de primer nivell i més de 200 països veient-ho a través de la televisió, garanteixen de la VCV 2022 un espectacle esportiu a l’altura dels millors del panorama internacional.

A més, i com és habitual en les últimes edicions de la ronda ciclista valenciana, el diumenge 6 de febrer es disputarà la VCV Dones 2022. Una prova que reunirà un any més a les millors ciclistes de l’escamot en un recorregut idèntic, i amb la mateixa recompensa econòmica, al de la prova masculina que se celebra en paral·lel.

Per a més informació de la competició així com de les etapes que componen la VCV, pot visitar la web oficial de la prova: https://www.vueltacv.com/

Més informació de l'esdeveniment

 https://vueltacv.com/

Per a més informació de la competició així com de les etapes que componen la VCV, pot visitar la web oficial de la prova: https://www.vueltacv.com/

del02 de febrer 2022
al06 de febrer 2022
15:00 -18:00

0


Entidad organizadora
Club Ciclista Demarrage València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Ciclisme