Agenda esdeveniments

VIII Volta a València – Trofeu Diputació

15:00 -19:00 del 06 de setembre 2018
al 09 de setembre 2018

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer els detalls de la VIII Volta a València – Trofeu Diputació per a elits i sub23, que se celebrarà del 6 al 9 de setembre.

Esta prova per etapes, de caràcter nacional per a elits i sub23 s’ha convertit per a molts en la més important del calendari sent una de les últimes oportunitats per a lluir-se i això provoca que tots els ciclistes vullguen estar presents per a deixar-se veure per directors d’equips i seleccionadors. És per això que a esta prova acudixen equips de tot el territori nacional. Enguany incorpora una etapa per la comarca de l’Alt Túria així com una contrarellotge individual en la tercera etapa.

Eixida des del centre de València i quatre emocionants etapes

El dijous 6 de setembre se celebrarà la primera etapa entre València i Riba-roja després de 132km plens d’alts de muntanya i un terreny infestat de pujades i baixades. L‘eixida neutralitzada, com no pot ser d’una altra manera, tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament.

La segona etapa, el divendres 7 de setembre, serà la gran novetat d’enguany. La competició arribarà per primera vegada fins a l’Alt Túria en la seua etapa reina. Els ciclistes s’enfrontaran a un exigent perfil que discorrerà entre Benagéber i Aras de los Olmos fins a completar els 153 quilòmetres de recorregut.

A esta novetat se li suma la de la tercera etapa (dissabte 8 de setembre), amb la incorporació d’una contrarellotge individual a Llíria de 21 quilòmetres.

La carrera es completarà el diumenge 9 amb el tradicional circuit semiurbà en Mocada, amb 121Km i que tornarà a deixar lluir-se als velocistes; a més, els equips treballaran també per a mantindre dalt els seus líders i evitar sorpreses.

Recorregut de la carrera


Resultats


Més informació de l'esdeveniment

 www.fccv.es/

El dijous 6 de setembre se celebrarà la primera etapa amb eixida des de la Plaça de l'Ajuntament de València

del06 de setembre 2018
al09 de setembre 2018
15:00 -19:00

0


Entidad organizadora
Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Ciclisme