Agenda esdeveniments

VIII Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

09:00 -12:00 24 novembre 2019

El XV Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València tanca la seua edició 2019 el diumenge 24 de noviembre amb la VIII Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports. De nou l’entorn de Blasco Ibáñez tornarà a ser l’escenari de la carrera universitària per excel·lència amb una carrera ràpida (una de les més curtes del XV Circuit Divina Pastora) per a esprémer al màxim les forces dels corredors al llarg de les seues rectes i 5.350 metres en total.

Amb eixida en l’avinguda Primat Reig i meta en les instal·lacions esportives del Campus de la Universitat de València és una multitudinària carrera popular, en la que estudiants, professors i treballadors de la Universitat tenen la seua pròpia classificació particular, donant exemple… amb les sabatilles posades. Com sempre, l’eixida a la prova és a les 9:00h. per als Atletes Preferents A, B, C i D; a les 9:00h per a la resta de corredors i a les 9:05h. per als participants pertanyents a la modalitat de Marxa a Peu / Marxa Nòrdica.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a peques que, com venim fent, se celebraran després de la prova reina. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Distància del recorregut

5.350 m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=389

Eixida en l'avinguda Primat Reig, aproximadament a l'altura del número 177

diumenge 24 novembre 2019
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal de València amb la col·laboració de la Universitat de València, Servei d’Educacio Física i Esports
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme