Agenda esdeveniments

VII Volta a València – Trofeu Diputació

15:00 -19:00 del 07 September 2017
al 10 September 2017

La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana ha donat a conéixer els detalls de la VII Volta a València – Trofeu Diputació per a elits i sub23, que se celebrarà del 7 al 10 de setembre.

Esta prova per etapes s’ha convertit per a molts en la més important del calendari i és una de les últimes oportunitats per a lluir-se i això provoca que tots els ciclistes vulguen estar presents per a deixar-se veure per directors d’equips i seleccionadors. Per això, a esta prova acudixen equips de tot el territori nacional.

Eixida des del centre de València i quatre emocionants etapes

El dijous 7 de setembre se celebrarà la primera etapa entre València i  Riba-roja després de 140km plens d’alts de muntanya i un terreny infestat de pujades i baixades. L’eixida neutralitzada, com no pot ser d’una altra manera, tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament.

La segona etapa, el divendres 8, amb eixida i arribada a Olocau serà la primera purament de muntanya amb un port de 1a i un altre de 2a categoria.

El divendres 9 el gran grup es desplaçarà a Nàquera, on està preparat un circuit en què s’ascendix cinc vegades un port de 3a categoria i l’arribada serà enlaire en la Ermita de San Francisco.

L’últim plat serà el del dissabte dia 10, un circuit semiurbà a Montcada per a velocistes en què els equips treballaran també per a mantindre amunt els seus líders i evitar sorpreses.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fccv.es/

Plaça de l'Ajuntament de València

del07 September 2017
al10 September 2017
15:00 -19:00

0

Entidad organizadora
Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme