Agenda esdeveniments

VII Va de Dona

Tot el dia del 03 de març 2023
al 10 de març 2023

La VII edició de Va de Dona 2023 arranca aquest divendres 3 de març i que s’estendrà fins al 10 de març

Una setmana carregada de pilota amb partides a la carrers, fira artesanal, exposició fotogràfica i tornejos d’elit per a continuar promovent la pilota valenciana femenina.

Aquest divendres 3 de març, a les 16:00h, començarà l’acte central ‘Va de Dona’ amb partides de pilota en la Plaça de Manises i els carrers adjacents. Les activitats programades per a aquest dia inclouen masterclass de calfament i activació, jocs populars infantils, partides de jugadors del programa de tecnificació, partides de raspall entre alumnes, clubs i jugadors del món faller. Així com una fira artesanal de pilota valenciana amb tallers de guants. Aqueix mateix dia tindrem la presentació del Campionat Autonòmic de Raspall en modalitat de trios que se celebrarà a les 19:00 hores en la Plaça Manises. Aquesta jornada conclourà amb el tradicional lliurament de trofeus anuals Va de Dona.

Altre dels actes que acompanyaran aquesta setena edició és l’exposició fotogràfica ‘Retrospectiva dels Circuits Fundació Trinidad Alfonso en raspall femení’, que es podrà visitar en l’hall de l’Escola de Disseny Industrial de la Universitat Politècnica de València, al costat del trinquet ‘El Genovés’.

El dimarts 7 de març l’activitat torna al carrer amb partides recreatives de raspall femeino escolar en el barri de Benimaclet. Des de les 9:30 hores, els carrers de Benicolet, Mare de Déu de l’Assumpció, i el carrer dels Sants s’ompliran de diferents partides que acostaran la pilota valenciana als més xicotets i xicotetes.

L’últim dia del VII Va de Dona serà el 10 de març i començarà amb la final de l’I Circuit de Promeses de raspall femení Trofeu Fundació Trinidad Alfonso. Aquest partit serà a les 17.30 hores en el trinquet ‘El Genovés’. Una hora més tard, a les 18:30 hores, aquest mateix escenari acollirà la final del VIII Circuit sub 18 de raspall femení Trofeu Fundació Trinidad Alfonso. Amb les finals ja decidides, a les 19:45 hores, se celebrarà l’últim acte del Va de Dona a l’Escola de Disseny Industrial de la Universitat Politècnica de València, una xarrada per a l’alumnat i públic en general sobre psicologia esportiva a càrrec de Cristian Segòvia Martinez, psicòleg professional del Vila-real CF.

Més informació de l'esdeveniment

 https://fedpival.es/val/inici

Diferents ubicacions, depenent del dia i l'activitat

del03 de març 2023
al10 de març 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Pilota Valenciana