Agenda esdeveniments

VII Trofeu de Tir amb Arc Ciutat de València

08:00 -13:00 20 maig 2018

El Poliesportiu Natzaret acollirà el pròxim 20 de maig la VII edició del Trofeu Ciutat de València de Tir amb Arc – III Tirada de Lliga Provincial València-Castelló. Una competició homologada per la FITA, organitzada pel Club Arc València, on es podrà veure a més de 100 arquers de totes les modalitats competint per tindre el millor lloc disparant a dianes a diferents distàncies en dos tandes de 36 fletxes.

Oberta a participants de tota Espanya, reunirà en la seua sèptima edició a arquers de totes les modalitats, comptant amb Arc Compost, Recorb, Arc Estàndard, Arc Nu, Tradicional Recorb i Longbow, disparats per arquers de totes les edats.

Esta prova organitzada pel Club Arc València compta amb el suport de l’Ajuntament de València, Fundació Esportiva Municipal i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc.

Este Trofeu Ciutat de València permet acostar el món de l’arc a tots aquells valencians que decidisquen acostar-se a passar un matí amb nosaltres, disfrutant de l’espectacularitat del vol de les fletxes.

Més informació de l'esdeveniment

 www.arcvalencia.com/

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

diumenge 20 maig 2018
08:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Club Arc València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Trofeus Ciutat de València Tir amb arc