Agenda esdeveniments

VII Marxa per l’eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat

10:00 -13:00 26 de novembre 2023

Amb motiu del 25N, Dia Internacional dedicat a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Ajuntament de València ha organitzat una sèrie d’activitats per al dia 26 de novembre.

Així, el 26 de novembre s’iniciarà la jornada amb la VII Marxa per l’eliminació de la Violència contra les Dones i per la Igualtat. Esta marxa, no competitiva, tindrà eixida a les 10:00h a l’esplanada dels Jardins del Real o Vivers (al costat del Museu de Ciències Naturals). Transcorrerà als Jardins del Túria, per a acabar, després d’un recorregut de 5K aproximadament, en la mateixa esplanada.

Finalitzada la Marxa, que compta amb la col·laboració d’El Corte Inglés i Coca-Cola, i en este enclavament, se situarà el Festival Igualment, un esdeveniment lúdic que comptarà amb activitats dirigides com a cross fit i zumba, per a totes les persones que s’acosten i desitgen participar, així com espectacles, tallers, una fira d’associacions i institucions orientades a la promoció d’igualtat, etc.

La recaptació de la inscripció, que serà de 1€ simbòlics i que es pot realitzar des del 15 de novembre en les plantes d’Esport dels centres d’El Corte Inglés a València de Pintor Sorolla, Avinguda de França, Nuevo Centro i Hipercor, es destinarà a l’Associació Alanna, una associació que treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones.

Eixida i arribada a l'esplanada dels Jardins del Real o Vivers (al costat del Museu de Ciències Naturals). C/ de Cavanilles, 1

diumenge 26 de novembre 2023
10:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració d'El Corte Inglés i Coca-Cola
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme