Agenda esdeveniments

VII Copa del Món de Frontó de 30 metres

Tot el dia del 12 de setembre 2021
al 18 de setembre 2021

València ultima tots els preparatius per a ser la seu de la VII Copa del Món de Frontó de 30 metres en 2021, del 12 al 18 de setembre, en el Poliesportiu Municipal de Natzaret .

Aquesta edició de la Copa del Món és classificatòria per al Mundial de França 2022 i es disputen les especialitats de Frontenis i Paleta Goma. Des que en 1998 es van inaugurar els frontons de Natzaret amb la 1a Copa del Món, la nostra ciutat no ha albergat una altra competició d’aquest calibre.

Les seleccions de l’Argentina, Bolívia, Xile, França, Guatemala, Itàlia, Mèxic, els Estats Units, Veneçuela, Costa Rica, Cuba i Espanya es donaran cita en Natzaret. L’afició valenciana i de tot el país podrà veure en viu als millors jugadors i jugadores del món de la modalitat.

L’esforç de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana durant els últims 6 anys s’ha vist recompensat amb la celebració d’aquest esdeveniment internacional que comporta la renovació de les instal·lacions on es realitzen els entrenaments del Centre Especialitzat en Tecnificació Esportiva de Frontenis i Pilota.

El Poliesportiu Municipal de Natzaret ja va acollir, en 1998, la I Copa del Món de Pilota, i per això, des de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, s’ha apostat per renovar i millorar les instal·lacions de cara a aquesta nova cita internacional adaptant la pista principal als requeriments d’una competició d’alt nivell. Un llegat que, després del torneig, quedarà per a la instal·lació i els ciutadans del barri.

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del12 de setembre 2021
al18 de setembre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
La Federació Internacional i la Federació Espanyola de Pilota han confiat en la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana (FFPCV) per a l'organització de la Copa del Món 2021.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Frontenis